Varför välja oss?

På Folklek vet vi allt som är värt att veta om lekplatser och utemiljöer. Vårt jobb är se till att du får den utrustning du önskar till ett bra pris med hög kvalitet. Vi delar med oss av vårt kunnande och vår kärlek till branschen, vi är övertygade att du inte bara blir nöjd med resultatet, utan med hela resan. Här är ytterligare några anledningar till att du vill jobba med oss:

Engagemang och passion

Vi gör det här för vi älskar det

Vi älskar att skapa glädje och aktivitet för barn och vuxna genom våra utemiljöer. Känslan att se barn springa, leka och klättra på en lekplats eller skolgård som vi har byggt är oslagbar.

Vi finns med hela vägen

Vi kommer alltid svara när du ringer och vi kommer gå den där extra milen för att hjälpa dig på bästa sätt.

Goda värderingar styr

Vi är ett värderingsstyrt företag som sätter stolthet i att låta ärlighet, respekt, engagemang och ansvar genomsyra allt vi gör, såväl på kontoret som i affärer.

Fantastisk utrustning

Säker, hållbar och pålitlig utrustning

Du kan vara säker på att din investering kommer hålla länge och klara hårt slitage. Vi har produkter av hög kvalitet, i olika material.

Stort utbud av lek och sportutrustning

Vi har många produkter att välja mellan, från enstaka klätterställningar och träningsstationer i olika prisklasser till stora kombinationslekar och multiarenor.

Miljövänligt och certifierade material

Folklek har många av lekställningar i OrganoWood-behandlat trä. OrganoWood är en miljövänlig kiselbehandling som är Svanen-märkt och certifierad hos Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

Personlig service

Vi är inte nöjda förrän du är det

Kundnöjdhet är en av våra främsta prioriteringar. Vi ger oss inte förrän resultatet motsvarar dina förväntningar.

Vi förverkligar dina drömmar

Vi skapar en lekplats eller träningsyta utifrån dina önskemål. Oavsett om det är en gungställning eller något stort och skräddarsytt så lovar vi att det bli som du har tänkt dig.

Värdeskapande partner

Vi ser till att du får den lekplatsutrustning du önskar och tummar varken på kvalitet eller service. Vi kommer förvalta ditt förtroende väl.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept
Folklek logga