Om Folklek

Alla har en story, det här är vår

En sommardag för drygt ett år sedan satt vi, två kollegor, i bilen på väg hem från ett kundmöte i Ludvika. Som vanligt under gemensamma bilfärder gled samtalet in på drömmar, framtid och vad man ska göra när man blir stor. Vi hade pratat om att starta eget, spånat om vad och hur, men aldrig kommit längre än så. Den här gången var det annorlunda. I jämnhöjd med Fagersta hade vi bestämt oss. Den där bilresan blev vår sista som VD och försäljningschef på det där stora park- och lekföretaget.

Våren 2021 föddes Folklek

Folklek – ett litet företag med stort engagemang

För dig är vår passion, vision eller ursprung kanske inte jätteviktig. Det är okej.  Du är här för du söker utrustning till en utemiljö. Du har kommit rätt, vi är Folklek.

Behöver du hjälp att välja lekutrustning med mått som passar till ytan, tycker du det är svårt att beräkna säkerhetsområdet och göra rätt med fallskyddet för exempelvis en klätterställning eller gungställningar? Oavsett om du är nybörjare eller gammal i gemet så stöttar vi dig på din nivå. På Folklek finns 20 år av erfarenhet, vilket är anledningen till att vi nu -med samlad kunskap – förverkligar drömmen om ett superengagerat företag som vill lösa dina utmaningar och bidra till fler fantastiska utemiljöer. Vi bryr oss om hantverket och om dig. Och om alla lekplatser som gör barn glada.

Är du nyfiken hur Folklek kan göra skillnad för dig och i ditt projekt? Då är nästa steg att slå Katja eller Johan en signal. Folklek kan mycket väl vara den park-, sport och lekplatsleverantör du inte visste att behövde för nästa utemiljöprojekt. Och nästa, och nästa …

Hör av dig redan idag så skapar vi något fint ihop!

Det här är vi som jobbar på Folklek

Följ oss på sociala medier

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept
Folklek logga