Färgalternativ och material

Färgval

De flesta av Folkleks produkter har möjlighet till en rad olika färgkombinationer. Under respektive serie finns färgalternativ för produktens olika komponenter som gör att du kan skräddarsy din lek- eller sportutrustning. Tycker du det är svårt att välja färg? Slå oss en signal så guidar vi dig genom valmöjligheterna!

Under färgalternativen för respektive serie följer information om produktens olika delar och vilket material de är tillverkade i. Kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar kring material eller komponenter.

 
Materialspecifikation

Vi arbetar långsiktigt och konsekvent med att våra produkter ska vara giftfria, hålla länge och förbruka så lite naturresurser som möjligt. Materialet i våra produkter testas för att säkerställa att inga tungmetaller förekommer och de plaster som används är fria från ftalater och innehåller inte PVC eller klorerad plast.

Det är vår ambition att prioritera alternativa material med minimal negativ inverkan på miljön. Ett exempel på detta är vår nya linje med lekutrustning i helt återvunna material och att många standardprodukter kan konfigureras på komponentnivå till att bestå av enbart återvunnet material.

Läs mer om materialet i våra produkter och våra ytbehandlingsmetoder nedan.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept
Folklek logga